Dziwią mnie ceny kebabów w naszym mieście, rozumiem że wszystko drożeje, ale bez przesady płacić 35 zł za zwykłego kebaba,(bo tylko z nazwy jest XL) w Warszawie można znaleźć tańsze i zdecydowanie lepsze kebaby, praktycznie w każdym mieście gdzie jem kebsa jest smaczniejszy niż te z naszego podwórka. Nawet "turki" robią się drogie 25 zł za porcję jak dla dziecka, a jakość mięsa i warzyw woła o pomstę do nieba. Czemu nie ma w Grajewie dobrego króla fast foodów mamy 6 kebabowni a żadnej godniej polecenia bo albo obsługa partoli, albo jakość produktów nędzna. Oczywiście to moje subiektywne odczucia proszę podzielcie się swoim zdaniem, gdzie wy chodzicie na kebaba ?
© Copyright 2024, Wszelkie prawa zastrzezone
Pamiętaj , że na tego zwykłego kebaba za 35 zł wchodzą inne koszty niż same składniki : lokal , ZUS ,podatki ,księgowa , prąd , pracownicy , inne stałe koszta
Moja propozycja nie jeść tych śmieci i problem sam się rozwiąże.
Jeżeli ludzie kupują po 35 zł, to znaczy że jest wzięcie, i jak to funkcjonuje ,to do kogo pretensje, ja tego nie jem i dla mnie może być po 50zl.
Zróbcie akcję w necie nie kupujemy i bedą po 20 zł.
Prosta sprawa ,tylko my Polacy słabo działamy w tych sprawach.
Można wiele osiągnąć w takim niekupowaniu danego towaru .
Nie ma się dziwić gdy się mieszka na zadupiu wszystkiego, tak zadupiu politycznym i innym bo jeden zakład z czołówki to nie wszystko. Kebab z najtańszych produktów składowych, nawet po buty czy garnitur trzeba jechać do Ełku. Tak było za poprzedniego ustroju tak i teraz.
Nigdzie, ani to zdrowe, ani smaczne.
Za 35 zł mam porządnego schabowego z frytkami i surówką.
Jak można jeść takie świństwo ,tfu ,ohyda.
do przedsiębiorcy: koszty zus, płace,czynsz itp. ponoszą także w Warszawie.
@grajewiak 90. Nie marudz jak smerf maruda, ze kosztuje 35 zlotych. Jesli polaczymy wszystkie koszty zwiazane z utrzymaniem lokalu i rozne daniny na rzecz ZUS i skarbu panstwa, to nie stanowi zadnej wygorowanej ceny. Niemniej jednak zastanawia mnie czym kieruja sie osoby, ktore kuszaja te egzotyczne "wspanialosci" .
To jest ich zmowa cen po prostu vhcą To I narzucają teraz tylko od nas zależy czy tak będzie nadal nie kupujmy przez miesiąc i zobaczycie jak ceny szybciutko pospadają
Patrząc na te wszystkie kebaby u przybyszów ( pasztet zamiast mięsa i jako warzywa tylko kapusta) wolę zapłacić te 35 zł u naszych i zjeść kraftowe mięso i mieszankę świeżych warzyw.
Jak można jeść takie świństwo ,tfu ,ohyda.
do osób negujących kebaby po co pisać o czymś gdzie nie ma się zielonego pojęcia jak smakuje dobry kebab, owszem pasztetowa u "ciapaka" wiadomo że to obleśne ale mamy też 3 polskie lokale z czego jeden kraftowy. Kebab na tle fast foodów jest chyba najzdrowszy jeżeli masz dobre mięsko i swojskie sosy do tych co pytają jak można jeść takie świństwo myślę że gorszą żywnością raczycie się z biedronek i innych sklepów tego typu
do tych co tak negują kebaby polecam sprawdzić skład waszych zakupów z waszych ulubionych marketów tam jest dopiero zdrowo hehe. Najsmaczniejszy jest kraftowy raz na jakiś czas się tam stołuje chociaż bywa że obsługa zniechęca do korzystania z ich usług,(są też 2 sympatyczne panie) na drugim miejscu mimo wszystko nowy kebab przy żabce (mimo że jakość produktów średnia) reszta albo stare albo zimne kebsy sprzedaje
To jedź do Warszawy po co kupujesz w Grajewie i narzekasz , ja kupuje w Monster i nie narzekam , zawsze jest świeży , smaczny , są warzywa i dużo innych dodatków . A przede wszystkim zrobiony w czystych warunkach nie to co u tych obcokrajowców .
Czytam te komentarze i się zastanawiam jak można być tak naiwnym, jecie śmieci i się jeszcze tym chwalicie. Nikt nie da porządnych składników przy obecnych cenach produktów także biedronka bis.
Jak Grajewiacy tacy bogaci niech kupują te świństwo,mnie to nie kręci
jak bym chciał zimnego kebaba to bym poszedł właśnie do monstera, sprzedają zimne kebsy a jak im uwagę na to zwrócisz to jeszcze raban podnoszą, kiedyś tam się stołowałem często, ale że nie potrafią poszanować klienta to już tam nie chodzę
Te kebaby to obrzydlistwo, jeszcze płacić za to,
Kup za tą sumę 25zl wspaniały obiad na przywóz, z zupą do wyboru.
Ale jak ktoś ma za dużo forsy,to niech się truje tym świństwem, a te sosy to pomsta do nieba.
nie rozśmieszaj mnie za 25 zl pyszny obiad z dowozem....niby gdzie ?
Kupując kebaba osiedlasz araba. Wstydźcie się wszyscy co jecie to gówno, nie dość że nie smaczne, nie zdrowe, wytworzone w warunkach o wątpliwej higienie to jeszcze dajecie zarobić ciapatym. Dla mnie każdy kto to spożywa jest podczlowiekiem. Zastanówcie się nad sobą jest tyle lepszych alternatyw. Kebab to padlina.
Dobry kebab zaczyna się od 50zł a za 35zł to pomyje dla plebsów
W tej cenie dobrego kebaba zjesz w domu parę składników więcej kupisz i nie trzeba stoisk z kebabem....
Jaki kraftowy? Przecież oni kupują mięso ze znanej sieciówki kebabowej. Kraftowy byłby, gdyby sami to mięso przygotowywali, a nie kupowali gotowe.
Niby kraftowy ale obok tego nawet nie leżał ,ale napewno lepsze mięso mają jak u ciapaka z kuli mocy ?a co do cenny wszyscy narzekają ale proszę uwzględnić ze lokal też musi kupić produkty ,opłacić rachunki , zrób sam w domu z tych składników i zobaczysz że to kosztuje
Lepiej juz zestaw obiadowy kupic niz kebaba.
co Ty bredzisz 50 zł za kebaba hahah jak nie masz pojęcia to po co pisać takie głupoty w warszawie w najlepszych kebabach trzeba się postarać aby zmontować kebsa za 50 zł ludzie co negują tego typu jedzenie jak możecie pisać o czymś czego nie kupujecie ani nie jecie ehh
połowa komentujących pewnie kebsa jadła kilka razy w życiu i wielcy znawcy i dietetycy co czekają na wielosztuki w biedrze haha kebabowi koneserzy
Tragedia by iść na kebsa i jeszcze o tym pisać.To jest obrzydliwe biorąc pod uwagę skład i sposób robienia.I pomysł jak ktoś tam dorzucił coś od siebie.
to mało masz w życiu problemów skoro to określasz jako tragedię, skoro to takie obrzydliwe i nigdy tego nie jadłeś jak możesz wypowiedzieć się na temat o którym nie masz pojęcia, idąc twoim tokiem myślenia to rolnicy to brudasy od których śmierdzi krowim kałem i mają siano w głowie....oczywiście to metaforyczne porównanie
Prawdziwy kebab to jest z wołowiny a nie mieszanka mięs z kurczaka i wieprzowego ,tylko dobrze przyprawionego ,ja nie dałem bym nawet 5 zł za podróbkę.
Wiem coś o tym ,pracowałam 5 lat w tej branży z początku było 50/50 wołowe+ szynka mięso,teraz nawet nie uświadczysz wołowiny nawet 5 %kurczaki + mieso z Biedronki i przyprawy poprawiające smak.,bym nie poleciła nikomu .